...

Privatlivspolitik

Denne privatlivspolitik omfatter AGON A/S (CVR: 31889480) og datterselskabet AGON Engineering A/S (CVR: 41445173 som samlet set benævnes AGON LIFTING i det efterfølgende.

Vores privatlivspolitik handler om hvordan AGON LIFTING indsamler og behandler personlige oplysninger i forbindelse med servicering af vores kunder. Det kan være data som indsamles og behandles i forbindelse med almindelig korrespondance, via AGON LIFTINGs hjemmesider samt internetbutik og i forbindelse med udsendelse af e-post m.v.

Vi behandler de oplysninger du giver os, eller som vi indsamler, i overensstemmelse med gældende regler. Vi er bevidste om, at dine oplysninger skal behandles med respekt for oplysningernes fortrolighed og for dit privatliv.

Hvad er personlige oplysninger?

AGON LIFTING er dataansvarlig for de oplysninger, vi modtager fra dig eller om dig eller indhenter om dig i forbindelse med udførelse af vores serviceydelser eller salg af produkter.

Personlige oplysninger er enhver form for information om en identificeret eller identificerbar fysisk person. Det vil sige alle former for oplysninger, der direkte eller indirekte kan knyttes til en person. Det kan f.eks. være for- og efternavn, privatadresse, e-mailadresse, eller andre kontaktoplysninger, uanset om de vedrører vedkommendes private bopæl eller arbejdsplads. 

Som hovedregel kan du bruge vores hjemmeside uden at fortælle os, hvem du er, eller i øvrigt give personlige oplysninger om dig selv. Handler du i vores netbutik eller udfylder du en af vores online formularer, beder vi dig indtaste personoplysninger, for at vi kan servicere dig.

Hvordan indsamler AGON LIFTING personoplysninger?

Ud over de ovenstående oplysninger, som du selv indtaster i forbindelse med køb af vores produkter, ved udfyldelse af formularer eller tilmelding til fx nyhedsmail, kan AGON LIFTING indsamle personoplysninger om dig på forskellige måder, herunder:

  • Ved brug af cookies på hjemmesiden
  • Ved at du selv afgiver oplysninger, eksempelvis ved at besvare et spørgeskema eller udfylde en formular på hjemmesiden
  • Ved at du handler i vores netbutik
  • Ved at du ringer til os og beder os om at udføre en serviceydelse for dig
  • Ved brug af sociale medier, såsom Facebook og LinkedIn, i forbindelse med AGON LIFTINGs services, tjenester og/eller omtale, tagging eller på anden vis markedsføring af eller kommunikation med AGON LIFTING.

I den forbindelse kan AGON LIFTING blandt andet indsamle følgende personoplysninger:

  • Dit navn
  • Identifikations- og kontaktoplysninger (adresse, telefonnummer, e-mailadresse)
  • IP-adresse, oplysninger om styresystemet på din computer eller mobile enhed og den valgte browser
  • Online aktiviteter på hjemmesiden
  • Dine henvendelser, udfyldelse af formularer, og anden kommunikation med AGON LIFTING
  • Informationer om dig fra de sociale medier, fx fra Facebook

AGON LIFTING behandler ikke personfølsomme oplysninger om dig som kunde.

Hvad bruger AGON LIFTING personoplysningerne til?

Vi bruger først og fremmest oplysningerne til at kunne levere vores ydelser eller produkter til dig som kunde. Eksempelvis når du køber et produkt eller du ønsker en konsulentydelse, skal vi kunne registrere dine personoplysninger for at vi kan betjene dig, når du ringer efter hjælp. Vi kan desuden anvende oplysninger til at målrette vores markedsføring, så det er relevant for dig og andre brugere.

Hvad er retsgrundlaget for at AGON LIFTING behandler dine personoplysningerne?

Vores grundlag for at behandle dine personoplysninger er dels opfyldelse af aftaleforhold eller forpligtelser over for dig (databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra b), dels en interesseafvejning (databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra f). De legitime interesser, der begrunder behandlingen, er vores interesse i at kunne målrette vores kommunikations- og markedsføringsindsats, levere den information du efterspørger, samt service dig som kunde hos os.

Hvem videregiver AGON LIFTING personoplysninger til?

De personoplysninger du afgiver til os på hjemmesiden (og andre sites som vi driver) anvendes kun af AGON LIFTING koncernen eller dennes underleverandører. AGON LIFTING videregiver kun personlige data i den udstrækning, lovgivningen kræver det, eksempelvis til politi eller myndigheder med fornødent retsgrundlag. AGON LIFTING benytter databehandlere til eksempelvis IT-drift og cloud hosting.

Vores hjemmesider kan indeholde sociale mediefunktioner som links til fx Facebook, LinkedIn og Youtube videoer, som har deres egne privatlivspolitikker. Vi opfordrer dig til at læse deres betingelser og vilkår samt privatlivspolitik grundigt, inden du afgiver personoplysninger.

Opbevaring af dine personoplysninger

Vi opbevarer dine personoplysninger i 5 år efter afgivelse/aktivitet.

Dine rettigheder

Du har efter lovgivningen en række rettigheder i forhold til vores behandling af oplysninger om dig:

Indsigelsesret: Du har ret til at få indsigt i de oplysninger, som vi behandler om dig, samt en række yderligere oplysninger. Beder du om indsigt tager det os 10 – 15 arbejdsdage fra vi har modtaget din henvendelse, til vi kan levere dataene til dig.

Berigtigelse (rettelse) og sletning: Du har ret til at få urigtige oplysninger om dig selv rettet, og du har – I særlige tilfælde – ret til at få slettet oplysninger om dig eller få behandlingen af dine personoplysninger begrænset.

Indsigelse: Du har i visse tilfælde ret til at gøre indsigelse mod vores ellers lovlige behandling af dine personoplysninger. Du kan også gøre indsigelse mod behandling af dine oplysninger til direkte markedsføring. Hvis du vil gøre brug af dine rettigheder skal du kontakte os. Se kontaktinformation nedenfor.

Du kan læse mere om dine rettigheder hos Datatilsynet (https://www.datatilsynet.dk)

Hvis du er utilfreds med den måde, vi behandler dine personoplysninger på, kan du klage til Datatilsynet (https://www.datatilsynet.dk)

Hvem er dataansvarlig og hvordan kommer jeg i kontakt med AGON LIFTING

AGON A/S (CVR: 31889480), Gammelbro 70E, 1. 9., 7190 Billund er dataansvarlig for behandlingen af dine oplysninger. Du kan kontakte AGON A/S på tlf. (+45) 7028 7050 på hverdage mellem kl. 10:00 og 14:00, hvis du har spørgsmål til vores databehandling.

Behandling af persondata

Orientering om behandling af persondata i forbindelse med din kontakt til AGON LIFTING.

AGON LIFTING registrerer persondata om dig, og behandlingen er forskellig afhængig af, i hvilken forbindelse du har kontakt med AGON LIFTING.

Kontaktoplysninger vedrørende privatlivspolitik og personoplysninger

 

AGON A/S
(CVR: 31889480)
Gammelbro 70E, 1. 9.
7190 Billund

Telefon: 7028 7050
Mail: info@agon.dk 

 

Optimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.